Hlasovanie poslancov obecného zastupiteľstva

Aby ste ako občania obce Štrba mali prehľad, ako hlasujú vami zvolení poslanci, prinášame Vám kompletný prehľad ich hlasovaním. Po kliknutí na číslo uznesenia sa Vám v samostatnom okne otvorí priamo PDF dokument v ktorom sa konkrétne uznesenie nachádza. Časti textu uznesení môžu obsahovať jemné nedostatky, za čo sa ospravedlňujeme. Keďže obec na svojích stránkach publikuje PDF dokumenty zväčša bez digitálnej textovej informácie a v nízkej obrazovej kvalite na úrovni „skenu“, bolo potrebné tieto dokumenty najprv spracovať, kde pri spracovaní obrazových dát takej nízkej kvality môže dôjsť v ojedinelých prípadoch k nesprávnej interpretácií na úrovni písmen.)

Odoberať
Oznamovanie
guest
4 Komentáre/ov
Najstaršie
Najnovšie Najviac hlasov
Vnorené feedbacks
Zobraziť všetky komentáre
Peter
Peter
3 rokov pred

Stále nechápem ľudí či nemajú potrebu sa vyjadriť, veď internet a možnosť sa vyjadriť za článkom ma veľkú silu zdvihnúť varovný prst,pripadne aspoň podporia ľudí, ktorí majú tendenciu preveriť skutočnosti. Vidím, že článok čítalo 35 ľudí. To sa budeme stále všetci správať, ako ovce, ktoré si nechajú skákať po hlave a tváriť sa,že im je všetko jedno. Ešte že sú medzi tými poslancami Tatranci, že sa im občas podarilo aj ruku zdvihnúť proti. V tom poslednom návrhu zmien vidím jednoznačnú zaujatosť obecného úradu voči Kaffexu. Je zvláštne,že im nepovolili prestavbu parkoviska ktoré je schované za Toliarom a bufety si zaslúžili už dávno prestavbu… Ale vodojem, čerpaciu stanicu, prípadne nový hotel Lake a Ovruč to je všetko s kostolným poriadkom? Naozaj zvláštne ako sa prideľujú povolenia.

martin
martin
3 rokov pred

Veľmi pekné spracovanie jednoduchého faktu, že v Štrbe sa hlasuje takmer výlučne jednohlasne. Možno to niekomu bude znieť ako pochvala, ale je to na škodu veci. Bez vylepšovacích návrhov, kritiky, diskusie a rôznorodosti názorov to ďaleko nepotiahneme. Zo zápisníc a záznamov zasadnutí obecného zastupiteľstva, že poslanci prídu častokrát len zdvihnúť ruku, keď treba.

Jean
3 rokov pred

Už sa z Vás smejú aj na internete – a majú pravdu : táto stránka je plná nekvalifikovaných odborníkov a čudujem sa vôbec či ste aj zo Štrby, lebo tieto drísty musia písať ľudia, ktorý tu asi dlhodobo nebývajú, poprípade sú v zahraničí a nevnímajú čo sa tu vlastne deje.

Citujem : Nevhodná petícia za zastavenie zmien a doplnkov č. 2/2020 uvedených v návrhu územného plánu obce Štrba s podporou Asociácie prírodného turizmu, neziskovej organizácie a občianskeho združenia je neopodstatnená, nekvalifikovaná a proti udržateľnému rozvoju predmetného územia. 

Stojí za prečítanie Zdroj : https://www.slovenskyvidiek.sk/tatranska-obec-strba-bude-krajsia/

trackback

[…] obdobie hlasovali na zasadnutiach Obecného zastupiteľstva ako jednoliata masa, ako sme písali TU a absentovala akákoľvek diskusia alebo rôznorodosť v názoroch, ba dokonca odvaha […]

4
0
Chceme poznať Váš názor.x
()
x