Odoberať
Oznamovanie
guest
3 Komentáre/ov
Najstaršie
Najnovšie Najviac hlasov
Vnorené feedbacks
Zobraziť všetky komentáre
Jano
Jano
2 rokov pred

Milan, Mirka a spol. tieto vaše videá sa tiež zapíšu do histórie. Potom budú naši potomkovia nechápavo krútiť hlavami, ako prebiehalo Obecné zastupiteľstvo. Keď sa zástupca starostu a poslanec snaží vlastníkov parcely presvedčiť, že asfaltom krížom cez ich parcelu obec zhodnotila ich územie a môžu byť radi. Fakt silná káva ! Vidieť, že obecný právnik sa už vzápätí začal modliť, aby sa to nezvrhlo. Žiaľ, ako je zrejmé, vlastníci pravdepodobne budú musieť zabojovať o svoje vlastné na súde. To je smutná realita dnešnej doby, keď právo užívateľa je viac ako vlastníka.
Je nehorázne /aj keď podľa slov právnika, je všetko kóšer/,keď sa asfaltuje cesta a vlastníci dotknutých parciel nie sú oboznámení.
Držím dotknutým rodinám palce !
Jano

P.S. Tento príspevok by mohol mať podtitulok ,, NEUVIDÍŠ-NEUVERÍŠ ! „

Milan Petruška
Milan Petruška
2 rokov pred
Odpovedať  Jano

Zástupca starostu to zobral z inej strany. Určite mal na mysli, že asfalt tiež nie je zadarmo:)

Jano
Jano
2 rokov pred
Odpovedať  Milan Petruška

Neviem prečo ľudia na uliciach J.Gejdoša a Tatranskej už 15 rokov čakajú na asfalt. Pamätáte sa ako p. starosta na verejnom zhromaždení hovoril /odpovedal na otázku p.Pčolovej/, že tam sa to nedá ,lebo to nie sú obecné pozemky? Ale, keď teda ide o zhodnotenie pozemku, tak nech ho tam teda obec „pľasne“ a urbáru potom poslanci vysvetlia, že im zhodnotili pozemok. Alebo chatári na Lieskovci sú iná krvná skupina ako obyvatelia obce a pre nich to potrebujeme vyasfaltovať a v dedine sa to vyriešiť nedá ?

3
0
Chceme poznať Váš názor.x
()
x