Prieskum spokojnosti

Náš prispievateľ Milan Petruška vytvoril vizualizáciu výsledkov hlasovania občanov pri zisťovaní spokojnosti so starostami a primátormi obcí a miest Slovenska.

Výsledky hlasovania naprieč krajinou sa dajú pozrieť tu, a toto je link na výsledky hlasovania o spokojnosti so starostom Štrby.

Milanova vizualizácia:

Odoberať
Oznamovanie
guest
1
Najstaršie
Najnovšie Najviac hlasov
Vnorené feedbacks
Zobraziť všetky komentáre
Milan Petruška
Milan Petruška
1 rok pred

Blížia sa komunálne voľby 2022. V obci pod Tatrami, v Štrbe, sme sa dozvedeli, že kandidovať bude aj „staronový starosta“ Sýkora. Aj kvôli tejto situácii som pre vás pripravil video Veľký prieskum spokojnosti s primátormi a starostami. Sú medzi nami ľudia, ktorí nemajú žiadnu sebareflexiu. Najhoršie je to v prípade, keď takýto človek zastáva vysokú verejnú funkciu. Je ako škodná v poľovnom revíri. Môžete si pozrieť, že spomínaný funkcionár má dôveryhodnosť 16,43%. Dlhodobo sa „drží“ na tretej najhoršej pozícii medzi 29.starostami a primátormi popradského okresu. Chváliť sa pritom, že som najviac voleným starostom na Slovensku mi pripadá ako úsmev cez slzy. Dopláca však celý región. Ľudia vo voľbách by si mali uvedomiť, že iba razantná zmena vo vedení OÚ v Štrbe nás môže posunúť dopredu.

1
0
Chceme poznať Váš názor.x
()
x