No pozrite kto? No – Gavalier!

[pdfjs-viewer viewer_width=0 viewer_height=800 url=https://novastrba.sk/wp-content/uploads/2020/07/Verejné-zhromaždenie-reakcia-Ján-Gavalier-7.pdf download=true print=true fullscreen=true fullscreen_text=“View%20Fullscreen“ zoom=auto ]
Odoberať
Oznamovanie
guest
6 Komentáre/ov
Najstaršie
Najnovšie Najviac hlasov
Vnorené feedbacks
Zobraziť všetky komentáre
Nórbert
Nórbert
3 rokov pred

Ja byť Vaša rodina, tak sa za vás hanbím. Za každého jedného. Pani Petrušková a pán Gavalier.

Viete preco ? Clovek co sa v problematike vyzna, hovori z hlavy. Ten co sa snazi na mudreho hrat, cita z hlavy druheho. Preto Vy musite mat tieto prejavy napisane.

S pozdravom a dakujem za otvorenie mojich oci, za koho hrate.

Mirka
Mirka
3 rokov pred
Odpovedať  Nórbert

Ďakujem, láska moja, že sa ku mne hrdo hlásiš.

Dagmar Uzikova
Dagmar Uzikova
3 rokov pred
Odpovedať  Nórbert

Myslím si, že toto nie je cesta. Ak máte vecne pripomienky, aj keď nesúhlasné, otvorte tému a diskutujme priamo a neanonymne. Ja, za seba, budem určite rada, keď sa bude argumentovať, ale rodiny do toho neťahajte, to by som neurobila ani svojmu najväčšiemu nepriateľovi. Najjednoduchšia cesta nemusí byt vždy tá správna. Hlavu hore a pozitívnu energiu do srdca, všetko pôjde ľahšie 😃

Milan Petruška
Milan Petruška
3 rokov pred

Pán Nórbert, ja som veľmi rád, že sa Vám otvorili oči. My všetci, ktorých mená môžte nájsť na našej webovej stránke Novej Štrby jednáme transparentne a nehambíme sa za to, ako sa voláme, na rozdieľ od Vás pán „NÓRBERT“. Pýtate sa, že za koho hráme. Moja odpoveď – hráme za FC Barcelóna. S pozdravom Milan Petruška.

Martin Hurajt
3 rokov pred

Útok na rečníka je oveľa ľahší ako argumentácia k veci. Na pána Gavaliera pripravili kompro, ale ide predsa o zmeny územného plánu a argumenty za a proti. Je smutné, na akú úroveň sa osobnými útokmi znížil starosta a ďalší.

6
0
Chceme poznať Váš názor.x
()
x